Tämä resepti on tehty Schärille. Resepti löytyy Schär-reseptiarkistosta.
Broileri-pastasalaatti
kahdelle hengellegluteeniton, maidoton
- 3 l vettä keittämiseen
- suolaa
- 50 g salaattimix seosta
- 50 g kurkkusiivuja
- 20 g porkkanalastuja
- 5 g punasipulia
- 20 g aurinkokuivattua tomaattia (öljyssä)
- 300 g kypsää broilerinrintaa
- 4 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
- 4 rkl dukkah-mausteseosta tai seesaminsiemeniä
Keitä pasta miedossa suolaliemessä n. 12 min.
Huuhtele siivilässä kylmällä vedellä.
Pese ja kuivaa salaatti ja asettele se tarjoiluvadille pastan kanssa.
Siivuta kurkkusta juustohöylällä ohuita suikaleita ja kieputa ne rulliksi salaattiin.
Kuori porkkana ja vuole siitä kuorimaveitsellä ohuita lastuja. Ripottele ne salaatin pintaan.
Pilko muutama aurinkokuivattu tomaatti ja lisää ne mukaan.
Siivuta punasipulia renkaiksi, ja asettele ne salaattiin.
Lisää myös siivutettua broileria, aurinkokuivattujen tomaattien öljyä ja ripottele pintaan dukkah-mausteseosta.
Herkullisen ja täyttävän näköistä. :)
VastaaPoistaJuu täyttävää kyllä oli! :D Jostain kumman syystä tulee tehtyä liian harvoin tällaisia ruokaisia salaatteja, vaikka ei tämän tekemiseen sen kummemmin aikaakaan mene. :)
PoistaNäyttää kyllä herkulliselta!
VastaaPoistaKiitos! Siemenillä ja kuorimaveitsellä saa nopeasti salaattiin vaihtelua. ;D Hassua, että pilkkominen/suikaloiminen vaikuttaa niin paljon ulkonäköön. :)
Poista