Vegaaninen tomaatti-papudippi



Tammikuun kunniaksi kasvisherkuttelu jatkuu. Vegaaninen kidneypapudippi sopii moneen. Käytä leivän päällä, salaateissa, tai dippaukseen.


Tomaattinen kidneypapudippi



  • 285/170 g kidneypapuja suolaliemessä

  • 50 g aurinkokuivattua tomaattia öljyssä

  • 1 kpl valkosipulinkynsiä

  • 0,5 dl oliiviöljyä

  • 1/4 tl paprikajauhetta

  • ripaus cayennepippuria

  • suolaa

  • mustapippuria

  • (tarvittaessa tilkka vettä)

Huuhdo pavut siivilässä kylmän veden alla ja anna valua hetki. Kaada kaikki aineet tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja jauha niin kauan, kunnes massa on tasaista. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Voit ohentaa seosta hieman vedellä, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Koristele halutessasi tilkalla oliiviöljyä.



Ei kommentteja