Mehupohjainen glögi toimii loistavasti vispipuuron pohjana. Puuron voi tarjota glögilaseista maidon tai vatkatun kanelikerman kera.
Jouluinen vispipuuro tarjotaan glögilaseista.
Glögivispipuuro
2 isoa, tai 4 pientä annosta- 5 dl glögijuomaa (mehupohjainen)
- 0,5 dl mannasuurimoita
- Kuumenna mehuglögi kattilassa ja vatkaa vispilällä mannasuurimot joukkoon. Hauduta n. 10 min. Puuro saa jäädä ohuehkoksi, jolloin se vatkaantuu kuohkeaksi helpommin.
- Jäähdytä kylmässä vesihauteessa viileäksi ja vatkaa sen jälkeen kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Hei, tuota täytyy testata! : )
VastaaPoistaSuosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos glögistä tykkää. :)
Poista